Καλάθι ΚΑΛΑΘΙ

Το καλάθι μου

Η εταιρεία

Υψηλό αίσθημα ευαισθησίας

Η ΠΑΝΜΕΤΑΛ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. είναι μια εταιρεία που διέπεται από κανονιστικές αρχές ποιότητας, οι οποίες λαμβάνουν χώρα από τον σχεδιασμό του προϊόντος μέχρι την κατασκευή και εμπορία της τελικής του μορφής. Παράλληλα έχουμε καθήκον ως προς τους υπαλλήλους μας για τη δημιουργία και διατήρηση ενός ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος, το οποίο επεκτείνεται στον σεβασμό και το υψηλό αίσθημα ευαισθησίας προς το φυσικό περιβάλλον.

THE COMPANY

H Panmetal

Η καθημερινότητά μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον στόχο μας: Την ικανοποίηση των πελατών μας. Τα στοιχεία που δίνουν το αποτέλεσμα αυτό είναι η γνώση, η εμπειρία, η αφοσίωση, η έμπνευση και η υψηλή παραγωγικότητα. Μα πάνω από όλα είναι οι καινοτόμες ιδέες των ανθρώπων μας.

Ωστόσο, η Panmetal δεν περικλείεται μόνο μέσα στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της, έκτασης 5.400 τ.μ., που εντός τους υπάρχουν μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας με τεχνικά χαρακτηριστικά υψηλών προδιαγραφών. Επιπλέον δεν είναι μόνο μια πιστοποιημένη διαδικασία παραγωγής. Πρόκειται για έναν συνδετικό κρίκο μιας βιομηχανικής κοινωνίας που βρίσκεται συνεχώς σε αναζήτηση των ιδανικών συνεργατών. Μέσω αυτού καλύπτονται οι ανάγκες σε ποικίλους τομείς όπως: Γεωργία, αρχιτεκτονική, επιπλοποιία, κάθετες παραγωγικές μονάδες και ανελκυστήρες.

   Οι καταρτισμένοι και έμπειροι τεχνικοί μας, με διαρκή επιμόρφωση και εκπαίδευση, αναλαμβάνουν όλα τα στάδια της πορείας του μετάλλου: Κοπή, επεξεργασία, διαμόρφωση, συγκόλληση, βαφή και συναρμολόγηση. Παράλληλα, η σταθερά ανοδική πορεία μας μέσω των στοχευμένων ενεργειών συνεχούς αναβάθμισης σε συνδυασμό με την εξωστρεφή φιλοσοφία που μας διέπει, μας επιτρέπει να αναπτύσσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης τόσο με τους ήδη υπάρχοντες, σταθερούς, συνεργάτες, όσο και με νέους.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!