Καλάθι ΚΑΛΑΘΙ

Το καλάθι μου

Η εταιρεία

Εξαιρετικό προϊόν

Με υψηλό αίσθημα ευαισθησίας ως προς το φυσικό περιβάλλον αλλά και ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας, η ΠΑΝΜΕΤΑΛ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. είναι μια εταιρεία που διέπεται από κανονιστικές
αρχές ποιότητας στη διαδικασία από το σχεδιασμό ως την κατασκευή και εμπορία του τελικού προϊόντος.

THE COMPANY

H Panmetal

Γνώση και εμπειρία, αφοσίωση, φρέσκες ιδέες, έμπνευση, υψηλή παραγωγικότητα σε ένα ιδανικό περιβάλλον εργασίας, με κίνητρο την ικανοποίηση των πελατών μας. Θα μπορούσε να ήταν ένας από τους πρωταρχικούς σκοπούς μας, αν δεν ήταν η καθημερινότητά μας.
Η panmetal, δεν είναι μόνο οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις των 5400 τ.μ., δεν είναι μόνο μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας με αποδοτικά τεχνικά χαρακτηριστικά υψηλών στάνταρ και, δεν είναι, τέλος, μόνο μια πιστοποιημένη διαδικασία παραγωγής. Είναι ο συνδετικός κρίκος μιας βιομηχανικής κοινωνίας που αναζητά τον ιδανικό συνεργάτη για να καλύψει τις ανάγκες της σε πολλούς τομείς (γεωργία, αρχιτεκτονική, επιπλοποιία, ανελκυστήρες, κάθετες παραγωγικές μονάδες) και ενός αψεγάδιαστου αποτελέσματος με διαχρονική εφαρμογή.

Η κοπή, η επεξεργασία, η διαμόρφωση, η συγκόλληση, η βαφή και η συναρμολόγηση μετάλλου, γίνεται από καταρτισμένους και έμπειρους τεχνικούς με διαρκή επιμόρφωση και εκπαίδευση ενώ η σταθερά ανοδική πορεία μας μέσω στοχευμένων ενεργειών συνεχούς αναβάθμισης και η προσανατολισμένη στο μέλλον, εξωστρεφής φιλοσοφία αποτελεί το έναυσμα για την ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης τόσο με τους σταθερούς, πιστούς μας συνεργάτες όσο και με νέους.  

Τα στοιχεία της εταιρίας μας:

ΠΑΝΜΕΤΑΛ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ
Προέκταση Παπάγου Τ.Κ 56404 ΤΘ 40073 Εύοσμος, Θεσσαλονίκη.
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ 140496005000

Μοναδικός εταίρος & διαχειριστής:
Παντελεοντίδης Δημήτριος
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!