Καλάθι ΚΑΛΑΘΙ

Το καλάθι μου

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ

1 comments 0 share
Την επιθυμητή μορφή του τελικού τεμαχίου, είτε είναι ένα είτε περισσότερα και η ακρίβεια στη μορφοποίησή τους, εγγυώνται τα πιο σύγχρονα εργαλεία διαμόρφωσης που διαθέτει η ΠΑΝΜΕΤΑΛ.

4 CNC στράντζες ιδανικές για πολύπλοκες μορφές διαμορφώσεων σε μήκος έως 6 μέτρα τίθενται στη διάθεση των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών των πελατών μας για ειδικά τεμάχια ακριβείας. Επιπρόσθετα, το ειδικό λογισμικό για τους υπολογισμούς των διαμορφώσεων εξασφαλίζει την ακρίβεια των αναπτυγμάτων κοπής και των σημείων κάμψης χωρίς την εκ των προτέρων παρέμβαση του πελάτη ως προς τον υπολογισμό των διαστάσεων και των πατημάτων.

Οι έμπειροι μηχανικοί της ΠΑΝΜΕΤΑΛ έχουν στη διάθεσή τους τα κατάλληλα εργαλεία, την εκ των προτέρων προσομοίωση των διαμορφώσεων, τη δυναμική μέτρηση πάχους από τη μηχανή και την αντιστάθμιση των επαναφορών κατά τη διαμόρφωση  ώστε να αυξάνεται η ταχύτητα και η αποδοτικότητα της διαδικασίας και να εξασφαλίζεται η άψογη μορφοποίηση, το λεγόμενο «στραντζάρισμα», από το πρώτο ως το τελευταίο τεμάχιο της παραγγελίας. 

Σχόλια

giannis

02 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015, 14:42:00
hello

Αφήστε το σχόλιό σας

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!